Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

New York Rangers, som tapte mot Tampa Bay Lightning i Easte Conference-finalen forrige sesong, tenker fortsatt om en måned senere. New York Rangers var det mest forbedrede laget forrige sesong da de kjempet seg til sluttspillet. Det var første gang New York Rangers kom til sluttspillet på flere år, og de tok en heroisk tur til Easte Conference-finalen. I møte med Tampa Bay Lightning, som vant to mesterskap på rad, klarte ikke New York Rangers til slutt å oppnå drømmen om å vinne.

Men i hodet til mange fans har New York Rangers kommet langt. Alle tror at New York Rangers vil prestere enda bedre i den nye sesongen etter å ha samlet erfaring denne sesongen. Et lag som er avhengig av styrken til laget for å nå finalen, la alle igjen innse at samhold er styrke. Årets New York Rangers drakt er igjen elsket av flere fans, og lagets samholdsånd oppmuntrer folks indre motivasjon.

Colorado Avalanche har nådd sitt mesterskapsmål etter mange år, og alle tror at New York Rangers har sitt øyeblikk til å nå sine mål. Når Colorado Avalanche drakt henger i sportssenteret, blir lagets mer enn ti år med hardt arbeid verdt det. New York Rangers har nettopp hatt et år med sluttspill, mens Colorado Avalanche har hatt tre strake suksesser etter sesongen. Ingen lags suksess er tilfeldig, de går alle gjennom konstant fiasko og hardt arbeid for å komme til den endelige seieren.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 121 تاريخ : جمعه 31 تير 1401 ساعت: 16:40

På grunn av helseproblemene til familien hans, valgte Andrej Sekera til slutt å trekke seg. Andrej Sekera har brukt for lite tid med familien opp gjennom årene, og det er på tide at han tar igjen noe av den tapte familien. Andrej Sekeras siste opptreden hadde på seg en Dallas Stars drakt, og det bildet ble det siste bildet av karrieren hans. Andrej Sekera har gått gjennom syv lag i karrieren, den mest minneverdige er Edmonton Oilers drakt hans. Selv om Andrej Sekera ble droppet av Edmonton Oilers i de to siste årene av kontrakten hans, takket han fortsatt laget for deres støtte og hjelp.

Andrej Sekera har bare én sønn, og nå får baet helseproblemer. Andrej Sekera føler seg skyldig for ikke å kunne følge baa sine godt, og han vil følge dem for å vokse opp i neste tid. Etter at spillee har fått familie, må de ta på seg foreldrenes ansvar. Da han valgte mellom drømmene og familien, valgte 36 år gamle Andrej Sekera til slutt familieansvar.

Andrej Sekera så på karrierestatistikken han hadde gjort før, og han delte gleden over hvert mål med sønnen sin. Andrej Sekera deltok i 888 kamper og scoret 258 poeng, inkludert 53 mål og 205 assists. Andrej Sekera er glad for å si farvel til fansen når han husker sin 16-sesong lange karriere.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 118 تاريخ : چهارشنبه 29 تير 1401 ساعت: 19:01

NHLs lengste kontrakt denne sommeren har kommet, med Columbus Blue Jackets som signerer Johnny Gaudreau til en syvårig avtale på 68,25 millioner dollar. Columbus Blue Jackets kom ikke til sluttspillet forrige sesong, og de har hatt et ganske dårlig rykte opp gjennom årene. Hvorfor skulle Johnny Gaudreau bruke Columbus Blue Jackets drakt? Han er tydeligvis allerede godt elsket i Calgary Flames. Johnny Gaudreau har vært i Calgary Flames i 10 år, men forholdet til laget har ikke vært veldig bra.

Alle som kjenner Johnny Gaudreau vet at han tidligere ikke ble tatt på alvor av Calgary Flames, og styrken hans var middelmådig. Johnny Gaudreau har ikke blitt nøye pleiet av Calgary Flames på 8 år, og det var først i 2020 at han sakte fikk oppmerksomheten til laget. Kanskje laget gjorde Johnny Gaudreau for mye vondt tidligere, så han bestemte seg for å gå når han hadde krefter. Johnny Gaudreau nølte ikke med å ta av seg Calgary Flames drakt og si farvel til lagkameratene. Kontrakten hans med laget gikk nettopp ut, og de to sidene skilte seg fredelig.

Columbus Blue Jackets er veldig glade for å signere Johnny Gaudreau, en spiller de aldri hadde forestilt seg ville være villig til å bli med. Johnny Gaudreaus enestående prestasjon i år har vakt mye oppmerksomhet, og kontraktsutløpet hans er en meget god tilstand. Opprinnelig tilbød Calgary Flames også den høyeste lønnen i laget og ønsket å beholde Johnny Gaudreau, men dessverre er spillerens avgjørelse avgjort, og laget er ikke godt å bli. Johnny Gaudreaus avgjørelse sjokkerte hele NHL-ligaen, og alle lurte på hvorfor han valgte å slutte seg til Columbus Blue Jackets?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 109 تاريخ : جمعه 24 تير 1401 ساعت: 16:48

Evgeni Malkin, 35, ble ikke gitt avkall av Pittsburgh Penguins, og han fikk en fireårig, 24,4 millioner dollar forlengelse med laget. Evgeni Malkin har vært hos Pittsburgh Penguins i 18 år etter at han ble valgt ut av Pittsburgh Penguins med det andre sammenlagtvalget i 2004 NHL-draften. I løpet av disse 18 årene har Evgeni Malkin skapt en strålende rekord, fulgt laget for å vinne tre Stanley Cup-mesterskap. Pittsburgh Penguins daglige leder Ron Hextall sa: "Evgeni Malkin vil bli husket som en av de største spillee i NHL-historien, som franchisens ekstraordinære arv.

Evgeni Malkin er glad for å fortsette å ha på seg denne favoritt Pittsburgh Penguins drakt, og han takket laget for deres støtte. Pittsburgh Penguins er et veldig emosjonelt lag som respekterer og setter pris på hver talentfull spiller. Selv om Pittsburgh Penguins ble eliminert i første runde av sluttspillet igjen forrige sesong, tror de fortsatt at alt dette er for å samle erfaring for fremtidige mesterskap.

Et flott lag er uatskillelig fra alle gode spillere, og Pittsburgh Penguins vet bedre. I løpet av årene har Pittsburgh Penguins også produsert mange fremragende spillere som trakk seg her, og dedikerte sin favoritt ishockeykarriere til laget. I tillegg til Evgeni Malkins nye kontrakt, signerte Pittsburgh Penguins og Kris Letang en seksårig forlengelse på 36,6 millioner dollar. Evgeni Malkin, Kris Letang og kaptein Sidney Crosby, alle i midten av 30-årene, har spilt sammen i samme hockey trøye i over et dusin år. Pittsburgh Penguins oppnådde utmerkede resultater med innsatsen til disse gamle spillee, og nå håper de å fortsette å oppnå strålende rekorder med unge spillere.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 134 تاريخ : چهارشنبه 22 تير 1401 ساعت: 19:47

Montreal Canadiens endte opp med å trekke frem Juraj Slafkovsky, et talent laget følte mer trengte. Draften i 2022 finner sted på Center Bell, og Montreal Canadiens er nummer 1. Montreal Canadiens har vært stille i årevis, og i fjor gikk laget glipp av sitt beste øyeblikk med å vinne mesterskapet. Da Montreal Canadiens ble nummer 1 for første gang på mange år, tok han en veldig forsiktig avgjørelse. Etter hvert fikk Juraj Slafkovsky ønsket om å bruke Montreal Canadiens drakt, og han var ivrig etter å bli med på laget.

Juraj Slafkovsky mener at Montreal Canadiens er et lag med en lang historie i NHL, og det fortjener beundring fra enhver hockeyfan. Da Juraj Slafkovsky offisielt tok på seg den ettertraktede hockey trøye, ble han rørt til tårer. Juraj Slafkovsky (18) har elsket ishockey siden han var ba, og han ser frem til en dag å bli med på ligaens sterkeste lag. Alle har en drøm som ba, og Juraj Slafkovskys drøm under oppveksten var å spille for Montreal Canadiens, og den drømmen har aldri endret seg.

Juraj Slafkovsky følte en ubeskrivelig glede da han fikk vite at laget med nummer 1 i år var Montreal Canadiens. Nå som den opprinnelige drømmen har gått i oppfyllelse, håper Juraj Slafkovsky å gi flere bidrag til laget i den kommende tiden. Montreal Canadiens vil også ha en god spiller for å spare år med manglende utmerkelser, så kombinasjonen deres ville være den perfekte starten. Jo høyere forventninger, jo høyere press, og Juraj Slafkovsky er sikker på at han kan gjøre Montreal Canadiens sterkere.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 148 تاريخ : جمعه 17 تير 1401 ساعت: 17:48

NHL-sesongen 2021-2022 har kommet til slutten, og spillere og lag vil møte en ny begynnelse i løpet av de neste dagene. Montreal Canadiens dårlige rekord forrige sesong innvarslet nr. 1 sammenlagt. Hvem vil de ende opp med å plukke? Ingen kunne ha forestilt seg at Montreal Canadiens, som fortsatt var i finalen i sesongen 2020-2021, plutselig skulle falle til sisteplass i den nye sesongen. Denne Montreal Canadiens drakt er fortsatt foretrukket av mange unge spillere, så muligheten for laget til å heve seg eksisterer fortsatt.

Mike Grier, den første svarte daglige lederen i NHL-verdenen, tok opp San Jose Sharks drakt og draperte den modig på kroppen. San Jose Sharks er for øyeblikket uten hovedtrener, og Mike Grier håper å finne den rette før. San Jose Sharks gikk tappert videre til sluttspillet forrige sesong, så Mike Grier har full tro på at styrken til denne spillergruppen fortsatt er ganske god, og han vil ikke vurdere å bytte spillere for å bygge laget opp igjen foreløpig. Mike Grier leter for tiden etter å finne den rette treneren og de vil jobbe sammen for å få den nåværende spillergruppen til å jobbe hardt for å bli gode spillere.

Mike Grier lærte av sin erfaring med å trene New York Rangers at det ikke er noen dårlige spillere, det er bare at laget ikke verdsetter innsatsen deres. Selv en gruppe vanlige spillere, hvis de kan bli verdsatt og tatt vare på av laget, vil de eksplodere med enestående virkelig styrke. Mike Grier er sikker på at San Jose Sharks kan forbedres, og hans visdom, erfaring og kunnskap forteller laget og spillee at du kan.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 226 تاريخ : چهارشنبه 15 تير 1401 ساعت: 15:50

Los Angeles Kings kom til sluttspillet igjen etter mange år, og dette opprykket ga laget nytt håp. I sommer begynte Los Angeles Kings å plukke store spillere overalt, og de håper på bedre resultater denne sesongen. Minnesota Wild vet at det er vanskelig å beholde Kevin Fiala, en spiller som ikke kan vente på at laget skal reise seg. Kevin Fiala har ett år igjen av kontrakten med Minnesota Wild, og laget kan bare bytte ham for mer. Ellers, når kontrakten hans går ut neste år og Kevin Fiala blir en gratis agent, vil Minnesota Wild tape enda mer.

Årets tuering har gitt mange flotte spillere muligheten til å se Los Angeles Kings reise seg, så Kevin Fiala er fortsatt veldig villig til å bytte til dette laget. I dag tok Kevin Fiala av seg Minnesota Wild drakt og tok farvel med lagkameratene. Han forstår de gode intensjonene til laget. Minnesota Wild vet at de ikke kan gi Kevin Fiala mesterskapet han trenger akkurat nå, og de må la spillee sine bli bedre. Det er en vinn-vinn-situasjon, og både laget og spillee forstår implikasjonene.

Kevin Fiala signerte en syvårig kontrakt på 55,125 millioner dollar med Los Angeles Kings, og det nye laget anerkjenner fortsatt hans sterke sider. Kevin Fiala ser tilbake på den splitter nye Los Angeles Kings drakt og tenker tilbake på da han først begynte i Nashville Predators. Tiden endrer seg alltid mye, og Kevin Fialas tankesett spiller ikke for Minnesota Wild lenger. Faktisk har Kevin Fiala sluttet seg til Los Angeles Kings, han vil gå alt for å spille for det nye laget.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 137 تاريخ : جمعه 10 تير 1401 ساعت: 19:11

Tampa Bay Lightnings drøm med tre torv ble knust i finalen, og de overlevde ikke kamp 6. Opprinnelig trodde alle at i den femte kampen ville Colorado Avalanche slå Tampa Bay Lightning for å vinne tidlig, men dessverre ga det spillet nok en gang motstanderen seieren. Overfor en stadig nærmere samlet poengsum, vant Colorado Avalanche til slutt mesterskapet med ett poeng i kamp 6. Tampa Bay Lightning forlot banen med beklagelse, med en ubeskrivelig tristhet i spillees hjerter.

Tre-torv er ikke lett i NHL-historien, og Tampa Bay Lightning har gjort det veldig bra opp gjennom årene. Colorado Avalanche vant til slutt, men alle så ut til å angre enda mer på det som skjedde med Tampa Bay Lightning. Hvis Tampa Bay Lightning hadde blitt eliminert i de første rundene av sluttspillet til å begynne med, ville ingen ha syntes synd på laget. Nå prøver spillee i Tampa Bay Lightning drakt sitt beste for å komme til den siste banen, bare for å tape en hel sesong med hardt arbeid med knappe marginer.

Ser vi tilbake på prestasjonene for hele sesongen, har Colorado Avalanche et relativt jevnt program hele veien, mens Tampa Bay Lightning har slått motstandee i en tøff tid. De mangeårige fansen kan endelig bruke Colorado Avalanche drakt og feire sammen etter 20 års venting. Mange lag må kjempe lenge om et Stanley Cup-mesterskap. Etter år med akkumulert erfaring i sluttspillet, sto endelig Colorado Avalanche på scenen for å motta prisen i år.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 118 تاريخ : چهارشنبه 8 تير 1401 ساعت: 17:26

Tampa Bay Lightning vant ikke i kamp 4, så oddsen deres mot Colorado Avalanche ble kraftig redusert. Gjennom hele sesongen kom Colorado Avalanche hele veien til Grand Finals, mens Tampa Bay Lightning slet med å ta ned en formidabel motstander i hver runde. Den femte kampen er direkte relatert til den endelige skjebnen til de to lagene, hva slags slagplan vil Tampa Bay Lightning og Colorado Avalanche lage.

Dette er første gang Colorado Avalanche går videre til finalen siden 2001, og de vil garantert vinne mesterskapet på forhånd ved å beseire motstandee i den femte kampen. I møte med Colorado Avalanches sterke angrep føltes Tampa Bay Lightning som en krise var på vei. Kaptein Steven Stamkos ville ikke gi fra seg finaleseieren så lett, da han fortsatte å trene på banen iført Tampa Bay Lightning drakt. Tampa Bay Lightning hadde en humpete tur til finalen, og de måtte kjempe så hardt de kunne i spill 5.

Disse baa hadde allerede tatt på seg Colorado Avalanche drakt og ventet på åpningen av spillebanen, de bestemte seg for å gå til scenen for å heie på idolet deres Nathan MacKinnon. Første- og andreplassen har naturlig nok ulik behandling og heder, men innsatsen de legger ned er den samme. Folk vil bare huske mesterskapslaget, og ingen vil bry seg om det rivaliserende laget som også jobbet hardt.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 133 تاريخ : جمعه 3 تير 1401 ساعت: 14:36

Tampa Bay Lightnings tidsplan i år har alltid latt fansen bli ærefrykt, men de snudde bordet igjen i kamp 3. Sist gang Tampa Bay Lightning beseiret New York Rangers i kamp 3, endret laget resultatet og gikk videre til finalen. Så vil det samme skje med Tampa Bay Lightning denne gangen mot Colorado Avalanche? Kan de fortsette å vinne i kamp 4. Hver kamp i Tampa Bay Lightning-sluttspillet denne sesongen har vært intens, og fansen håper de kan oppfylle sin tre-torv-drøm.

Den mest fremragende spilleren i NHL i år var Auston Matthews, som tok hjem Hart Trophy. Auston Matthews er veldig beæret over å ha på seg Toronto Maple Leafs drakt for å forfølge drømmen sin, og det han har mest lyst til å gjøre nå er å roe seg ned og studere hemmelighetene til Tampa Bay Lightning. Toronto Maple Leafs tapte mot Tampa Bay Lightning i sluttspillet, og Auston Matthews ble overveldet. Tampa Bay Lightning har gått videre til finalen for tredje år på rad, og Auston Matthews mener dette er et lag som er verdt å studere.

Etter at Cale Makar ble valgt ut som den beste forsvarsspilleren i NHL, sa han: Jeg tror på styrken til lagkameratene mine, og de vil jobbe sammen for å vinne den endelige seieren. Cale Makar, beæret over å motta Norris Trophy, snakket med fansen om hva en Colorado Avalanche drakt egentlig betyr. Colorado Avalanche har ikke deltatt i finalen på altfor lenge, og disse unge spillee vil gå helt ut til den siste slagmarken. Colorado Avalanche er godt klar over kraften til Tampa Bay Lightning, og de vil nøye planlegge kampen i spill 4.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 153 تاريخ : چهارشنبه 1 تير 1401 ساعت: 16:58